Velkommen til Cyber Monday hos Kaffepro

Sådan fejrer KaffePro Cyber ​​Monday!

Gik du glip af Black Friday? eller ser du frem til endnu en stor tilbuds- og rabatdag? Så er det Cyber ​​​​mondays tur på mandag! Hos Kaffepro ønsker vi dig en glædelig cyber monday, som er fuld med store tilbud.

I år 2022, den 28. november, fejrer Kaffepro Cyber Monday som er en storinternational salgsdag. Dagen er med gode tilbud og tæt på jul - så det er den perfekte mulighed for at shoppe julegaver på forhånd!

Så bare rolig, hvis du gik glip af Black Friday! Vi har nemlig samlet en god mængde stærke tilbud. Besøg os her på hjemmesiden, eller se vores kollektion af kaffetilbehør og espressomaskiner! Vi er sikre på at du kan finde nogle stærke Cyber ​​Monday tilbud som du kan bruge.

Vi tilbyder:
● Gode priser på mange produkter
● Mange varer på bud
● Hurtig levering
● 100 % kundetilfredshed

Hvad er Cyber ​​​​Monday?

Cyber ​​Monday er en stor international online shoppingdag, der finder sted efter Thanksgiving og Black Friday. Den finder altid sted den første mandag efter Thanksgiving. Cyber ​​Monday finder normalt sted i november og er blevet en årlig tradition, der markerer begyndelsen på julehandlen.

I USA blev Cyber ​​Monday skabt i 2005 af forhandlere, der ønskede at motivere folk til at handle online. Dagen er også en mulighed for mindre webbutikker til at konkurrere med de store kæder. Cyber ​​Monday er ofte kun en enkelt dag, mens Black Friday ofte varer en hel uge. I løbet af det sidste årti er Cyber ​​Monday blevet en international dag, der udelukkende er forbeholdt onlineshopping!

Hvornår starter Cyber ​​Monday i 2022?

Cyber ​​Monday-udsalget i 2022 er virkelig et godt tidspunkt at få det kaffeudstyr, du har brug for. Som verdens største online shoppingdag er Cyber ​​Monday dagen, der giver kunderne lukrative tilbud og mulighed for at gøre deres juleindkøb. Det hele begynder den 28. november ved midnats tid.

Ifølge New York Times blev udtrykket Cyber ​​Monday stille og roligt brugt af flere og flere webshops, og omtale om Cyber ​​Monday spredte sig. År efter år blev Cyber ​​Monday mere anerkendt, og shoppere køber ind for at gøre klar til jul med de mange tilbud.

Overraskende nok blev det hele ændret i 2014, og det blev gradvist til den største online shoppingdag i landet, og indbragte over 2 milliarder dollars i salg. Og hvert år siden stiger salget en smule.

Ny smart AR-funktion
Afprøv vores produkter

Afprøv vores produkter i dit eget køkken, med vores smarte AR funktion. Du kan på den måde afprøve placering, samt se størrelse og form i dit eget køkken. Undgå fejlkøb.

Hvordan bliver Cyber ​​Monday populær i Danmark?

En af årets største shoppingdage nærmer sig, og de utrolige Cyber ​​Monday-tilbud vil snart være klar på Kaffepros webshop! Cyber ​​Monday har været en af ​​de største årlige shoppingdage i Danmark siden lanceringen i 2015.

Cyber ​​Monday blev hurtigt kendt i Danmark, og derfor er rabatterne også steget. I 2019 bliver Cyber ​​Monday større og vildere end nogensinde før!

Hvordan forbindes Cyber ​​​​Monday til Black Friday

I USA er Cyber ​​​​Monday mandagen efter Black Friday og gælder kun online. Kaffepro fejrer dettte med vores online kunder! Der er derfor et overlap mellem Black Friday og Cyber ​​​​Monday, men oprindeligt var de to dage adskilte.

På Cyber ​​Monday sænker vi normalt priserne og giver dig flere chancer for at spare, hvis du ikke nåede nogle af Black Friday-tilbuddene. Kort sagt afholder KaffePro Black Friday og Cyber ​​​​Monday i kombination - hvilket kun er en fordel for dig! Nogle steder kender du det måske som Black Week eller Black Weekend. Men én ting er sikkert: Du får gode tilbud!

Hold dig opdateret med Cyber ​​Monday-tilbud

Tilmeld dig KaffePros nyhedsbrev for at sikre dig, at du er den første, der får årets bedste tilbud! Du vil ikke gå glip af det.