Velkommen til 11.11 Singles day hos Kaffepro

Sådan fejrer KaffePro verdens singledag

Hos KaffePro glæder vi os til at byde dig velkommen til Singles Day, det er en dag som er spækket med gode tilbud.
Den 11/11 fejrer Kaffepro denne dag som national store salgsdag, og inviterer dig til at gribe chancen for vores mange gode tilbud og tilbud til singler. (der også tilbud til jer par)

Hvad KaffePro tilbyder på Singles Day!

At starte hver dag med en kop frisk kaffe er virkelig en god ting. Fra brygning til nydelse har du brug for kaffeapparater og kværne til at lave det praktiske og kværne frisk kaffe!
Den 11/11 inviterer vi dig til at se på Kaffepros automatiske espressomaskiner, tilbehør og pleje produkter, for at få en god og smart kaffeoplevelse!
Så hvorfor vente på mere? Lad os fejre Singles Days, en dag, der ærer og fejrer, hvem du er.

Produkterne vi har til din Singles Day!

Den 11. november, tilbyder vi masser af kaffe produkter med rabatpriser for at berige stemningen på din Singles Day! Vi har forskelligt kaffetilbehør såsom espressokrus, tampere, filterholdere, samt kaffekværne og kaffemaskiner!

Vi tilbyder:
● Gode priser på mange produkter
● Mange varer på bud
● Hurtig levering
● 100 % kundetilfredshed

Gør dig klar, hvad du har brug for, og gør din kaffe- og brygningsoplevelse mere nem og sjov med overkommelige priser!

Så kom ikke for sent! Forkæl dig selv med noget særligt denne sæson – uanset om du er single eller ej!

Singles Day: Fejr dig selv med de bedste tilbud!

Baggrund for Singles Day
Singles Day er ikke blot en hvilken som helst shoppingdag – det er verdens største shoppingevent. Dagen hylder singler over hele verden og stammer fra en tradition startet af nogle studerende i Kina. Disse studerende besluttede at tage en dag ud af kalenderen for at fejre singlelivet, og hvad er en bedre dato end den 11. november, repræsenteret af fire enere (11/11)?

Hvorfor Singles Day er speciel
Med tiden er Singles Day blevet mere end bare en dag for singler. Dagen er kendt for utrolige rabatter og tilbud. Det er blevet en shoppingbegivenhed, der overgår mange andre kendte salgsdage. Så, selvom dagen oprindeligt blev skabt til singler, har den nu udviklet sig til en global shoppingbegivenhed, hvor alle er velkomne.

Dato for Singles Day
Marker kalenderen! Singles Day falder altid den 11. november. Og nej, det er ikke kun singler, der kan fejre! Selvom Singles Day startede som en hyldest til alle singlerne derude, er dagen nu åben for alle – uanset om du er single, i et forhold eller et sted midt imellem. Alle fortjener lidt selvforkælelse nu og da, og hvad er en bedre dag end Singles Day for at gøre netop det?

Tilbud for alle på Singles Day
Selvom navnet måske antyder det, er Singles Day-tilbud absolut ikke begrænset til kun singler. Uanset om du er single, i et forhold, gift, eller bare trænger til en dag, hvor du forkæler dig selv, har vi tilbud til dig. Tag et kig på vores tilbud og find den perfekte selvforkælelse.

Gå ikke glip af de bedste Singles Day Tilbud
Ønsker du at få de bedste tilbud leveret direkte til din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og vær den første til at modtage eksklusive rabatter og tilbud i forbindelse med Singles Day. Fejr dig selv og dine kære med de bedste tilbud, der findes!

Ny smart AR-funktion
Afprøv vores produkter

Afprøv vores produkter i dit eget køkken, med vores smarte AR funktion. Du kan på den måde afprøve placering, samt se størrelse og form i dit eget køkken. Undgå fejlkøb.