Velkommen til 11.11 Singles day hos Kaffepro

Sådan fejrer KaffePro verdens singledag

Hos KaffePro glæder vi os til at byde dig velkommen til Singles Day, det er en dag som er spækket med gode tilbud.
Den 11/11 fejrer Kaffepro denne dag som national store salgsdag, og inviterer dig til at gribe chancen for vores mange gode tilbud og tilbud til singler. (der også tilbud til jer par)

Hvad KaffePro tilbyder på Singles Day!

At starte hver dag med en kop frisk kaffe er virkelig en god ting. Fra brygning til nydelse har du brug for kaffeapparater og kværne til at lave det praktiske og kværne frisk kaffe!
Den 11/11 inviterer vi dig til at se på Kaffepros automatiske espressomaskiner, tilbehør og pleje produkter, for at få en god og smart kaffeoplevelse!
Så hvorfor vente på mere? Lad os fejre Singles Days, en dag, der ærer og fejrer, hvem du er.

Produkterne vi har til din Singles Day!

Den 11. november, tilbyder vi masser af kaffe produkter med rabatpriser for at berige stemningen på din Singles Day! Vi har forskelligt kaffetilbehør såsom espressokrus, tampere, filterholdere, samt kaffekværne og kaffemaskiner!

Vi tilbyder:
● Gode priser på mange produkter
● Mange varer på bud
● Hurtig levering
● 100 % kundetilfredshed

Gør dig klar, hvad du har brug for, og gør din kaffe- og brygningsoplevelse mere nem og sjov med overkommelige priser!

Så kom ikke for sent! Forkæl dig selv med noget særligt denne sæson – uanset om du er single eller ej!

Hvad er Singles Day?
Singles day er verdens største shoppingdag og en fejring af at være single. Dagen blev første gang fejret af fire studerende fra Nanjing Universitet i Kina i 1990'erne.

Hvordan bliver Singles Day en stor salgsdag for 2022?
I dag er Singles Day en populær shoppingdag kendt for fantastiske tilbud, udsalg og tilbud til singler, som altid fejres den 11. november (11/11).
Det er blevet den mest lukrative online shoppinghelligdag i verden, med et salg på 25 milliarder dollars i 2017. Det overgår let Black Friday og Cyber Monday tilsammen.
Det er altså en salgsdag, der kommer dig som kunde og tilbudsjæger til gode.

Hvornår er 2022's Singles Day?
Singles Day 2022 er fredag den 11. november. Singles dag fejres altid den 11. november (11/11).
Datoen er ikke noget tilfældigt valg; De fire et taler repræsenterer alle de singler, der fejrer dagen af dens historiske årsager!

Singles Day 2022-tilbuddet er ikke kun til singler, alle er inviteret!
Er dette tilbud kun for singler? Nej, hvis I er et par, har I også chancen for at deltage.
Du behøver ikke at være single for at få vores lukrative rabatter. På trods af at tilbuddene i første omgang var tiltænkt singler - kort sagt til alle dem, der sad hjemme til Valentinsdag - er Singles Day blevet et massivt hit for alle.
På trods af Singles Day med fokus på singler, er der selvfølgelig gode Singles Day tilbud til alle, der trænger til lidt selvforkælelse - for hvem gør ikke? Vores mål har derfor været at gøre det nemt for dig at finde dagens tilbud på netop de selvforkælelsesprodukter du ønsker ved at samle dem alle sammen.

Hold dig opdateret med Singles Day-tilbud
Bliv den første til at vide om gode tilbud til Singles Days ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så skal du ikke gå glip af noget!

Ny smart AR-funktion
Afprøv vores produkter

Afprøv vores produkter i dit eget køkken, med vores smarte AR funktion. Du kan på den måde afprøve placering, samt se størrelse og form i dit eget køkken. Undgå fejlkøb.