Velkommen til Black Week 2022 hos Kaffepro

Sådan fejrer KaffePro Black Friday

Hos KaffePro byder vi dig hjertelig velkommen til at Black friday. Vi sigter efter at gøre din shopping nem og sjov med overkommelige priser! Når du handler hos Kaffepro i denne uge, vil du finde vilde tilbud, der tilgodeser enhver smag og behov.

Det ville vi egentlig gerne året rundt, men i Black week skruer vi op for charmen og sænker priserne endnu mere. Vi ser frem til at begynde fredag d. 17. november kl. 00.01 her frigiver vi vores store rabatter og utallige Black Week-tilbud.

Besøg os her på hjemmesiden, og se vores kollektion af kaffetilbehør og espressomaskiner! imellem tiden. Du får helt sikkert en Black Friday-deal, der er værd at vente på

Hvilke tilbud giver Kaffepro på Black Friday?

Fra d. 17. november til 26. november tilbyder vi de mest vilde tilbud på kaffemaskiner, kaffekværne, tilbehør, pleje og meget mere!

Vi sigter efter at give vores kunder de bedste Black Week-tilbud, så du kan gøre nogle gode køb.

Vi tilbyder:
● Stærke priser på mange produkter
● Stort udvalg af tilbud
● Hurtig levering
● 100 % kundetilfredshed

Hvad der er Black Friday!

Årets største shoppingdag er Black Friday og det er lige om hjørnet, og hos KaffePro glæder vi os allerede til at fortælle dig omkring dagen.

Selvom det sorte ord ser ud til at lyde lidt dystert. Så betyder det ikke noget negativt. Du ville ikke umiddelbart forbinde det med en festdag. Udtrykket Black Friday stammer fra Philadelphia, hvor det blev brugt helt tilbage i 1960'erne til at beskrive en voldsom trafik, der hærgede byens gader dagen efter Thanksgiving.

Udtrykket kan også forstås som en hentydning til, at butikkerne sidst på året har fået 'Sorte' tal på bundlinjen, hvilket fejres med en salgsfest. Det var dog først i 1990'erne, at navnet Black Friday blev udbredt, som det sædvanlige navn for det årlige nationale udsalg i USA.

Hvornår starter Black Friday?

Black Friday starter normalt den 25. november, fordi dagen altid afholdes den sidste fredag ​​i november måned.

Men efter COVID-19 ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse mere end forventet! Det er derfor, vi Kaffepro kommer til at fejre Black Friday i en hel uge! Det starter den 18. november og slutter den 27. november 2022 kl. 00.01, hvor alle vores tilbud vil være synlige online.

Er det for længe at vente? Vi har endnu et tilbud til dig, shop dine kaffemaskiner og tilbehør til Singles Day den 11. november.

Hvor kommer navnet Black Friday fra?

I Philadelphia blev "Black Friday" oprindeligt brugt til at beskrive det store antal biler og fodgængere, der fyldte gaderne efter Thanksgiving i 1950'erne.

I de senere år spredte fænomenet sig over hele USA, og på det seneste mener mange, at det beskriver begyndelsen af ​​julesæsonen, hvor butikkerne for alvor får gang i salget og med garanti vil se sorte tal på bundlinjen. Black Friday refererer her til en decideret sort fredag.

Du skal vide, at Black Friday er en festdag for dig!

Ny smart AR-funktion
Afprøv vores produkter

Afprøv vores produkter i dit eget køkken, med vores smarte AR funktion. Du kan på den måde afprøve placering, samt se størrelse og form i dit eget køkken. Undgå fejlkøb.

Hvad der gør denne dag så populær i Danmark?

Black Friday kom til Danmark for første gang i 2013, og shoppingdagen er hurtigt blevet populær. På Black Friday kan du shoppe til vanvittige priser og spare penge i store mængder.

Allerede i 2014 var Black Friday en kæmpe succes med 4,5 millioner dankorttransaktioner (dengang var det det højeste antal nogensinde!), men det kan godt blive endnu vildere. Sidste års Black Friday var den største shoppingdag i Danmarks historie, og hos Kaffepro tror vi på, at vi sammen kan toppe den rekord på Black Friday 2022 med vores kæmpe tilbud!

Hvordan forbinder Cyber ​​​​Monday sig til Black Friday

I USA er Cyber ​​​​Monday mandagen efter Black Friday og gælder kun online. Kaffepro fejrer det derfor selvfølgelig også. Der er derfor et overlap mellem Black Friday og Cyber ​​​​Monday, men oprindeligt var de to dage adskilte.

Normalt reserverede vi Cyber ​​​​Monday, hvilket reducerede priser og ekstra chancer for dig, hvis du gik glip af nogle af de vilde tilbud på Black Friday. Kort sagt afholder KaffePro Black Friday og Cyber ​​​​Monday i kombination - hvilket kun er en fordel for dig! Nogle steder kender du det måske som Black Week eller Black Weekend. Men én ting er sikkert: Du får gode tilbud!

Lad os se, hvad Kaffepro har!

Som hjemmebarista, skal du måske bruge kaffetilbehør eller en automatiske kaffemaskiner! Hos KaffePro sænker vi priserne gevaldigt til Black Friday og giver dig mulighed for at udskifte dine produkter uden at tømme din opsparing.

Vi ved, at kaffe er en nødvendighed i de fleste danskeres hverdag! Så se, hvad vores kategorier har! Og køb det tilbehør og de espressomaskiner, du har brug for, og hold øje med rabatter.

Kontakt os for at blive opdateret om Black Friday-tilbud

Vær den første til at vide om gode tilbud og tilbud til Black Friday ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så skal du ikke gå glip af noget!